home|Konopiště Open|Open Golf Tour|Beroun Open|Kaprun Open|Indoor|Zahraniční golf
 

Propozice

Propozice

KONOPIŠTĚ OPEN TOUR 2014

Start je postupný z j.č.1 od 8.00 hod - stableford, flighty po 3 hráčích -dle HCP, po 9ti minutách. Pokud má hráč požadavek na čas startu mimo svoji kategorii, ztrácí nárok na ceny a příslušná kategorie je vyhlášena bez jeho výsledku.

Max.počet hráčů: 80

Dalekohledy a měřidla jsou na turnajích povoleny.

Vozíky (carts) do hry mají hráči povoleny pouze v případě závažného zdravotního handicapu (nutno vždy dopředu konzultovat se soutěžním výborem) - bez souhlasu užití vozíku nebudou výsledky hráče započítány do vyhodnocení turnaje.

KATEGORIE:

HCP 0 - 12 - muži - bílá, ženy - modrá odpaliště

HCP 12,1 - 22 - muži - žlutá, ženy - červená odpaliště

HCP 22,1 - 36 - muži - žlutá, ženy - červená odpaliště

HCP 37 - 54 - muži - žlutá, ženy - červená odpaliště

Děti do 12 let včetně hrají z červených odpališť.

Uzávěrka přihlášek: v sobotu ..... ve 15.00 hod

Startovní listina bude zveřejněna den před turnajem od 17.00 hod

CENY:
1.-3. místo v kategorii 0-12:12,1 -22:22,1 - 36, v kategorii 37-54 - pouze první místo. Všichni vítězové získávají poháry a věcné ceny. Např. vouchery na hru v hodnotě 2000 Kč od GCKO, vouchery do kadeřnického salonu "DéOR Hair Desigh ",dárkové balíčky, kosmetické balíčky, golfové ceny CALLAWAY, TAYLORMADE ,TITLEST, vína a další ceny

PODMINKY:
Podrobné informace k celé tour: www.opengolftour.cz

ZPUSOB REGISTRACE: na serveru CGF

VITEZSTVI:
Nejvíce dosažených stablefordových bodů v každé kategorii. Vyhlášení vítězů je vždy po odehrání HCP kategorie. V případě, že se hráč nezúčastní vyhlášení výsledků, ztrácí nárok na ceny (umístí-li se v turnaji na oceňované pozici).Výsledky členů GCKO se započítávají do členského žebříčku tour.

POPLATKY:
Zvýhodněné fee + startovné + občerstvení - 1990,-Kč
Člen GCKO - 350,- Kč
Člen GCKO firmní členství - 500,-Kč, Člen: CDS,MORE THAN GOLF, GREN FEE CLUB, ČESKÝ GOLFOVÝ KLUB v limitu- 600,-Kč
JUNIOR - do 18ti let - 1300,- Kč

PLATBA:

Platba v den turnaje při akreditaci - pouze hotově! Přijímáme vouchery na hru vydané GCKO.

STRAVOVANI:
svačina : voda + bageta, oběd po hře : polévka + výběr ze dvou jídel

UHRADA NAKLADU:
Pouze hotově v den turnaje

MINIMALNI POCET PRIHLASENYCH: 30


POZNAMKY: požadavky na flighty v rámci dodržení HCP kategorie zasílejte na golf@chloeproduction.cz , nejpozději do soboty před turnajem do 15.00 hod, pozdější požadavky nebudou zohledněny. Pokud má hráč požadavek na čas startu mimo svoji kategorii, ztrácí nárok na ceny a příslušná kategorie je vyhlášena bez jeho výsledku.

OSTATNI POPIS:

Turnaje ze série Konopiště Open Tour jsou určeny všem hráčům golfu. Srdečně Vás zveme k účasti na sérii otevřených turnajů. Fee turnaje se zvýhodněným fee a startovným se konají vždy v neděli a ve Státní svátky v Golf resortu Konopiště. Podrobné informace, zprávy, startovní i výsledkové listiny, žebříčky a fotogalerie o turnajích naleznete na www.opengolftour.cz Do žebříčku - celkového hodnocení jsou započítávány výsledky pouze členů GCKO, bonusové turnaje KAPRUN se nazapočítávají do žebříčku.  

Postupný start od 8:00h, skupiny po 3 hráčích v intervalech po 9 minutách, společně muži a ženy. Platný HCP. V kategorii HCP 0-12 hrají muži z bílých, ženy z modrých odpališť. V dalších kategoriích hrají nejvyšší počet dosažených stablefordových netto bodů ve vypsaných kategoriích jednotlivého turnaje.

ŽEBŘÍČEK ČLEN GCKO ( pouze pro členy GCKO ) :Pro výpočet celkového hodnocení se počítá 7 nejlepší netto výsledky z 25 hraných turnajů. Po odehrání posledního z turnajů série budou vyhlášeni celkoví vítězové ve společných kategoriích HCP 0-12; 12,1-22; 22,1-36. V případě rovnosti bodů rozhoduje lepší dosažený výsledek v některém z turnajů. Hráč bude po celou dobu klasifikován v kategorii, ve které tour zahájil při svém prvním startu. Při každém turnaji budou první tři hráči v kategorii odměněni věcnými cenami. V kategorii HCP 37-54 se vyhlašuje pouze vítěz.

Každý hráč obdrží při registraci vodu + sendvič a stravenku na oběd (polévka, hlavní jídlo) .