O turnaji| Pozvánka| Startovní listina| Výsledková listina
TENERIFE 28.1 - 4.2.2011

Pojeďte si s námi zahrát golf na ostrov TENERIFE    od 28.1. - 4.2.2011  

Zajisťujeme jen pro Vás celý balíček, tak abyste se o nic nemuseli starat a partu golfistů k tomu.

Cena celého zájeudu 35.990,-Kč

7 nocí  Noelia Sur ****, Playa de las Americas / 5 green fee / letenka

 * 7x ubytování ve 4*hotelu s polopenzí, přímo v centru města v blízkosti promenád, barů a restaurací

* letecká přeprava Praha -Tenerife a zpět, včetně  golfových bagů- PŘÍMÝ LET, transfery hotel -  letiště

* 1x green fee Las Americas ( vzdálené 1 km od hotelu )

* 1x green fee Golf de Sur

* 1x green fee Costa Adeje A + B

* 1x green fee Costa Adeje A + C

* 1x green fee Amarilla

* hřiště Buenavista je možno pro zájemce objednat až na místě na volný den. Je položeno vysoko v horách na severu, kde je rozdílné klima, než na jižní části ostrova a proto se doporučuje objednávat tee time až na místě, dle aktuální předpovědi pro tuto severní horskou oblast.

Cena nezahrnuje:

* pojištění léčebných nákladů, pojištění bagu a storna zájezdu

Pojeďte si s GOLF DIGEST C&S OPEN TOUR zahrát golf do tepla, které ostrov Tenerife zaručuje

Rezervujte si své místo včas - počet účastníků je omezen!

Rezervaci a úhradu je třeba provést nejpozději do 18.1.2011.

Rezervace provádějte na adrese: golf@chloeproduction.cz - MICHAELA JEŽKOVÁ  - 602 709 229

HOTEL NOELIA SUR****

Poloha: Hotel se nachází přímo v centru střediska Playa de las Américas, v bezprostřední blízkosti nákupního a zábavního centra a 1,5 km od nejbližšího golfového areálu.

Hotel nabízí 416 pokojů ve čtyřpatrové budově, výtahy, vstupní halu s recepcí a směnárnou, internetový koutek (za poplatek), několik společenských místností, konferenční sál pro 300 osob, kadeřnictví, butik, bar, lékařskou službu, sladkovodní bazén, oddělené dětské brouzdaliště a terasu se slunečníky, lehátky a matracemi (zdarma), osušky u bazénu za poplatek. K dispozici jsou nekuřácká patra a na střeše hotelu se nacházejí dvě solária s menšími bazény a nudistickou zónou.

Pláž: Vzdálenost od pláží Playa de las Vistas a Playas de Troya s pozvolným vstupem do moře je asi 500 m. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Ubytování : Dvoulůžkové pokoje mají koupelnu/WC (vysoušeč vlasů), individuální klimatizaci, telefon, TV/sat., balkon, minibar a trezor (za poplatek). Pokoje typu D mají výhled na okolní zástavbu a do ulice, pokoje typu DPO jsou orientovány směrem k bazénu. Prostornější pokoje typu junior suite jsou vybaveny shodně, ale skládají se z opticky oddělené obytné místnosti a ložnice, koupelna je navíc vybavena vířivkou.

Stravování: Snídaně a večeře formou bufetu.

Sportovní nabídka: Zdarma: stolní tenis, využití víceúčelového sportovního hřiště v rámci animací. Za poplatek: fitness a sauna.

Zábava: Denní i večerní animační programy, diskotéka.

Pro děti: Oddělené dětské brouzdaliště, miniklub. Dětská postýlka pro děti do 2 let zdarma (na vyžádání).

Platební karty: VISA, EC/MC, AMEX, Diners club.

GOLF:

Amarila Golf Course: Je jedním z největších a nejzajímavějších projektů svého druhu na světě, kombinuje obytné budovy, hotely a residence s golfovými hřišti mezinárodního standartu a nádhernou okolní krajinu s výhledy na moře. Hřiště osloví jak mistrovské hráče, tak i hráče skromnějších dovedností. Na 18 jamkách uvidíte mnoho kontrastů a mnoho různých variant terénů

Golf Del Sur Golf Course: 27 jamek rozděleno na tři hřiště: o North course - 2949m o South course - 2957m o Links course - 2853m . Fairwaye jsou široké a zvlněné, poseté mnoha přírodními překážkami, vulkanické pískové bunkery kontrastují s vodními nástrahami, zážitek ze hry podtrhuje všude přítomné moře a četné rokle na hřišti, otevřeno v r.1987

Costa De Adeje Championchip: 5 km od Play de las Americas , otevřeno v r. 1998, Pepe Gancedo navrhl toto hřiště na bývalé banánové plantáži, je to náročné hřiště se svažitým terénem a omračujícím výhledem na Atlantic , ostrov Gomera a Mont Teide. Velké greeny a množství doglegů, hra začíná 510 m dlouhým parem 5, jamka 2 je krátká se strží po straně a dvou- úrovňovým greenem, jamka 4 se svažuje k moři a je pravidelně přerušována kamennými zídkami z bývalé plantáže.18 jamkový Champion Course je rozšířen o dalších 9 jamek blízko driving range

Golf Las Americas: Hřiště se nachází 5 minut chůze od moře, je jako oáza přírody s bohatou zelení, bystřinami a vodopády, vše dokreslují v pozadí hory, otevřeno v r. 1998