O turnaji| Pozvánka| Startovní listina| Výsledková listina
ZBRASLAV - 19.9.2010

ZBRASLAV - 19.9.2010 předposlední letošní turnaj

Krásné počasí, po několika týdnech deště a zatažené oblohy bylo velmi příjemnou změnou, která na nás čekala v neděli 19.září na Zbraslavi. Bohužel...těžké greeny potrápily nejednoho hráče, ale to zkrátka ke golfu patří a kdo byl tedy tím nejlepším? BRUTTO hráčem se stal MARTIN SYŘIŠTĚ s 28 brutto body a získal tak členství v BALANCE CLUBU BRUMLOVKA. Longest drive na jamce č.10 v mužské kategorii vyhrál ADAM TATER a v dámské HANA SLUKOVÁ - oba vyhráli thajskou masáž a na jamce č.18 kde byl nearest to pin o kávovar NESPRESSO, po celý den to vypadalo, že snad ani kávovar nikdo nevyhraje, přestože spousta hráčů green trefila, bohužel míček se neudržel a za chvilku byl i několik metrů od greenu. Až v posledních flightech se objevil jeden zápis a v úplně posledním flightu před zraky všech trefil green  a ve vzdálenosti cca 1m zůstal míček panu DO NGOC HOI.

HONMA CHALLENGE jamkou se stala jamka č.7.


Území, na kterém vznikl Prague City Golf Club, se rozkládá na 156 hektarech mezi Zbraslavským zámkem a řekou Berounkou, bude navazovat na nově vznikající rekreační zónu Prahy - Radotínskou lagunu. Klubové a restaurační prostory vznikly citlivou rekonstrukcí 200 let starého statku.

              

Prague City Golf Club, spoludesignovaný Alexem Čejkou, je koncipován jako mistrovské hřiště s ambicemi hostit profesionální turnaje nejvyšší úrovně, zároveň je ale velmi vstřícné i pro rekreační hráče.

Délka hřiště je 6556 metrů z černých mistrovských odpališť, pro rekreační hráče to pak je 5767 metrů. První devítka má charakter linksový, druhá spíše lakeový. Greeny na zdejším hřišti jsou velmi zvlněné - inspirované linksovými hřišti ve Skotsku a Irsku. Jejich velikost je od 450m2 (green jamky číslo 16) do 2000m2 (dvojitý green jamky 5 a 7).

Mezi zdejší skvosty bude od července 2010 patřit unikátní 18-ti jamkové puttovací hřiště, tzv. Himaláje, inspirované slavným „Ladies Putting Course of St.Andrews". Driving range s 18 krytými odpališti o velikosti 300 x 300 m patří k největším v ČR, stejně jako sousedící chipping area.  Druhý driving range slouží k rozehrání návštěvníků hřiště. K tréninku slouží 8-jamkový Pitch & Putt - par 3.

Na co se můžeme těšit?

VLOŽENÉ SOUTĚŽE:

Jamka č.18  - NEAREST TO PIN -  kávovar NESPRESSO

Jamka č. 10 - LONGEST DRIVE ŽENY - thajská masáž

Jamka č. 10 - LONGEST DRIVE MUŽI - thajská masáž

BEST BRUTTO - OCENĚNÍ NEJLEPŠÍHO HRÁČE DNE ( nejvíce brutto bodů )

ABSOLUTNÍ VÍTĚZ TOUR - stablefordové body z každého turnaje se započítávají jednotlivým hráčům do celkového hodnocení o nejlepšího hráče tour. Do konečného pořadí se započítává 5 nejlepších stableford výsledků. Vítěz získá zájez do zahraničí. Průběžné výsledky naleznete na stránkách tour a na webu golfdigest.cz

KONTAKT NA HŘIŠTĚ:

K Radotínu 15
156 00 Praha 5 - Zbraslav
Česká republika
Email: recepce@praguecitygolf.cz (rezervace tee time)
Tel. Recepce: +420 257 217 733