O turnaji| Pozvánka| Startovní listina| Výsledková listina
ZBRASLAV - 19.9.2010

Pozvánka na turnaj

ZBRASLAV

Území, na kterém vznikl Prague City Golf Club, se rozkládá na 156 hektarech mezi Zbraslavským zámkem a řekou Berounkou, bude navazovat na nově vznikající rekreační zónu Prahy - Radotínskou lagunu. Klubové a restaurační prostory vznikly citlivou rekonstrukcí 200 let starého statku.

              

Prague City Golf Club, spoludesignovaný Alexem Čejkou, je koncipován jako mistrovské hřiště s ambicemi hostit profesionální turnaje nejvyšší úrovně, zároveň je ale velmi vstřícné i pro rekreační hráče.

Délka hřiště je 6556 metrů z černých mistrovských odpališť, pro rekreační hráče to pak je 5767 metrů. První devítka má charakter linksový, druhá spíše lakeový. Greeny na zdejším hřišti jsou velmi zvlněné - inspirované linksovými hřišti ve Skotsku a Irsku. Jejich velikost je od 450m2 (green jamky číslo 16) do 2000m2 (dvojitý green jamky 5 a 7).

Mezi zdejší skvosty bude od července 2010 patřit unikátní 18-ti jamkové puttovací hřiště, tzv. Himaláje, inspirované slavným „Ladies Putting Course of St.Andrews". Driving range s 18 krytými odpališti o velikosti 300 x 300 m patří k největším v ČR, stejně jako sousedící chipping area.  Druhý driving range slouží k rozehrání návštěvníků hřiště. K tréninku slouží 8-jamkový Pitch & Putt - par 3.

Na co se můžeme těšit?

VLOŽENÉ SOUTĚŽE:

Jamka č.18  - NEAREST TO PIN -  kávovar NESPRESSO

Jamka č. 10 - LONGEST DRIVE ŽENY - thajská masáž

Jamka č. 10 - LONGEST DRIVE MUŽI - thajská masáž

BEST BRUTTO - OCENĚNÍ NEJLEPŠÍHO HRÁČE DNE ( nejvíce brutto bodů )

ABSOLUTNÍ VÍTĚZ TOUR - stablefordové body z každého turnaje se započítávají jednotlivým hráčům do celkového hodnocení o nejlepšího hráče tour. Do konečného pořadí se započítává 5 nejlepších stableford výsledků. Vítěz získá zájez do zahraničí. Průběžné výsledky naleznete na stránkách tour a na webu golfdigest.cz

KONTAKT NA HŘIŠTĚ:

K Radotínu 15
156 00 Praha 5 - Zbraslav
Česká republika
Email: recepce@praguecitygolf.cz (rezervace tee time)
Tel. Recepce: +420 257 217 733

Pozvánka ke stažení