O turnaji| Pozvánka| Startovní listina| Výsledková listina
BEŘOVICE - 11.7.2010

BEŘOVICE  - neděle 11.7.2010

V neděli 11.7.2010, kdy probíhal 5.turnaj bylo vedro..vedro...a zase vedro. Teploměr ukazoval 34 stupnů a na obloze žádný mráček, což konkrétně v Beřovicích není úplně dobré, jelikož hřiště je zcela otevřené a stín nenajdete... Na pátý turnaj i tak dorazila 70 příznivců naší tour a dokonce až na jeden případ, všichni statečně dohráli celých 18 jamek. Snažili jsme se společně s GCB rozvážet dostatek chlazených nápojů, tak aby všichni měli co pít. A jak to tak bývá, za horkých dnů se hrají krásné výsledky a to také potvrdilo hned několik hráčů turnaje.  Absolutním vítězem - BRUTTO se stal JOZEF KURILLA 28 bodů, NEAREST TO PIN - kávovar NESPRESSO si domů odvezl VIKTOR MAREČEK, LONGEST DRIVE v ženách vyhrála ELIŠKA KOCOURKOVÁ v mužích PAVEL HUML.

        

Již nyní si Vás dovolujeme pozvat na další turnaj a to v neděli 25.července na KONOPIŠTĚ.

 


Dovolte Vás již po páté pozvat na turnaj v rámci naší tour. Tentokrát na mistrovské hřiště  BEŘOVICE. Moderní, plně profilované 18 jamkové mistrovské hřiště s bohatými vodními překážkami, členitým terénem je výzvou pro každého hráče. Hřiště se nachází v těsné blízkosti Prahy a je velmi dobře dostupné. Mám pro Vás opět připravený sportovní turnaj, dárečky pro všechny a též krásné ceny. Vyhlášení opět bude moderovat PETR NÁROŽNÝ.

 

 

    

Na co se můžete těšit?

VLOŽENÉ SOUTĚŽE:

Jamka č. 16 - NEAREST TO PIN -  kávovar NESPRESSO

Jamka č.  3 - LONGEST DRIVE ŽENY- thajská masáž

Jamka č.  3 - LONGEST DRIVE MUŽI - thajská masáž

BEST BRUTTO - OCENĚNÍ NEJLEPŠÍHO HRÁČE DNE ( nejvíce brutto bodů )

ABSOLUTNÍ VÍTĚZ TOUR - stablefordové body z každého turnaje se započítávají jednotlivým hráčům do celkového hodnocení o nejlepšího hráče tour. Do konečného pořadí se započítává 5 nejlepších stableford výsledků. Vítěz získá zájez do zahraničí. Průběžné výsledky naleznete na stránkách tour a na webu golfdigest.cz

HONMA CHALLENGE: na každém turnaji je určena jedna jamka, kde počítá výsledek na rány. Golfista, který odehraje minimálně šest určených jamek v sezoně na nejnižší počet úderů, obdrží sadu tříhvězdičkových japonských holí HONMA i s bagem. 

POPLATKY:

Zvýhodněné fee + občerstvení + startovné  :  1600,-Kč   ( standardní cena fee je 1450,-Kč )
Předplatitelé GOLF DIGEST C&S :  1400,- Kč
Členi GCB : 600,- Kč
ČLENI CDS :  700,-Kč  v limitu

Ostatní slevy nelze uplatňovat. Platba v den turnaje při akreditaci, prosíme pouze hotově!

Přihlásit se můžete pohodlně na serveru ČGF již nyní: 

http://www.cgf.cz/TournRegister.aspx?IDTournament=303351211

KONTAKT:

Golf Beřovice s.r.o.

Beřovice 15, 273 71

Tel:       +420 312 591 112
             +420 602 525 242

Fax:       +420 312 591 571

e-mail:  golf@gcbr.cz
             recepce@gcbr.cz