O turnaji| Pozvánka| Startovní listina| Výsledková listina
KASKÁDA - 20.6.2010

20.6.2010 KASKÁDA

Téměř 100 hráčů si přišlo zahrát 4.turnaj v pořadí. Relativně chladné a občas i větrné počasí neodradilo hráče a naopak se dařilo i zahrát krásné výsledky. V průběhu celého dne se podávala káva NESPRESSO, luxusní dominikánský rum a po hře čekala na každého thajská masáž SABAI. Absolutním vítězem BRUTTO se stal MAREK KOČICA - 33 brutto bodů a 75 ran zahrál na kombinace dvou 9 - železné a dřevěné, též longest drive patřil tomuto hráči. Za brutto si odnesl pánský parfém CLINIQUE a za longest drive poukaz na masáž SABAI v brněnském SABAI salonu. Longest drive ženy, též masáž SABAI vyhrála EMILIE DROBÍLKOVÁ  a kávovar NESPRESSO na jamce č.7 - dřevěné - s 2,18m vyhrál PETR NOVOTNÝ.

     

Budeme velice potěšeni pokud i moravští hráči se zapojí do naší tour i v rámci českých hřišť. Děkujem Všem za Vaši účast a již nyní pro Vás připravujeme další turnaje.

KASKÁDA

GOLFOVÝ AREÁL KASKÁDA se nachází 9 km za Brnem. V kouzelném údolí mezi Kuřimí a Jinačovicemi se rozkládá 27 jamkové hřiště se 6 jamkovou akademií, 300 m dlouhý driving range, hotel Kaskáda, restaurace a veškeré zázemí potřebné pro návštěvníky areálu.

      

Hřiště, které bylo budováno s cílem poskytnout nejvyšší kvalitu sportovišť i dalších nabízených služeb, umožní hráčům kombinovat osmnáctku ze tří samostatných devítek (celková délka 9655 m). Hřiště bylo zbudováno dle projektu renomované anglické firmy GAUNT & MARNOCH. Ctí zásadu přehlednosti na každé jamce, viditelnosti všech překážek a vylučuje neoblíbenou hru „naslepo".

Charakteristickým prvkem je dokonalé skloubení hracích ploch s okolní přírodou a velké množství uměle vybudovaných jezer (13 jezer s více než 2 ha vodní plochy).

Posezení na terase před restaurací poskytuje výhled na většinu jamek celého areálu a zejména blízký green obtížné 9. jamky dřevěné devítky, obklopený ze dvou stran vodou, poskytuje „potěšení" ze sledování finišujících spoluhráčů.

Na co se můžeme těšit?

VLOŽENÉ SOUTĚŽE:

Jamka č. 7 dřevěná- NEAREST TO PIN -  kávovar NESPRESSO

Jamka č. 8 železná - LONGEST DRIVE ŽENY - thajská masáž

Jamka č. 8 železná - LONGEST DRIVE MUŽI - thajská masáž

BEST BRUTTO - OCENĚNÍ NEJLEPŠÍHO HRÁČE DNE ( nejvíce brutto bodů )

ABSOLUTNÍ VÍTĚZ TOUR - stablefordové body z každého turnaje se započítávají jednotlivým hráčům do celkového hodnocení o nejlepšího hráče tour. Do konečného pořadí se započítává 5 nejlepších stableford výsledků. Vítěz získá zájez do zahraničí. Průběžné výsledky naleznete na stránkách tour a na webu golfdigest.cz

HONMA CHALLENGE: na každém turnaji je určena jedna jamka, kde počítá výsledek na rány. Golfista, který odehraje minimálně šest určených jamek v sezoně na nejnižší počet úderů, obdrží sadu tříhvězdičkových japonských holí HONMA i s bagem. 

POPLATKY:

Zvýhodněné fee + občerstvení + startovné  :  1950,-Kč   ( standardní cena fee na KASKADA  je 1950,-Kč )
Předplatitelé GOLF DIGEST C&S :  1750,- Kč
Členi KASKÁDA : 500,- Kč
Ostatní slevy nelze uplatňovat. Platba v den turnaje při akreditaci, prosíme pouze hotově!

Přihlásit se můžete pohodlně na serveru ČGF již nyní: 

KONTAKT:

Golfový areál KASKÁDA
Na Golfu 1772
664 34 Kuřim

tel.:
recepce 541 511 711
shop 541 511 713
restaurace 541 511 719

  • GPS: 49°16'45"N • 16°31'35"E
  • Do golfového areálu KASKÁDA Vás spolehlivě dovede dopravní značení hnědými směrovkami, na které narazíte všude na hlavním okruhu v Brně i na všech příjezdových silnicích v okolí Brna.