O turnaji| Pozvánka| Startovní listina| Výsledková listina
GRAN CANARIA 19.2.-26.2.2011

Pojeďte si s námi zahrát golf na ostrov GRAN CANARIA  od 19.2. - 26.2.2011  

Zajisťujeme jen pro Vás celý balíček a partu golfistů k tomu.

Cena celého zájeudu 45.990,-Kč

 7 nocí  IFA FARO 4*+ Maspalomas / 5 green fee / letenka

* 7x ubytování ve 4*+hotelu s polopenzí, jediný hotel ležízí přímo u moře vzdálený 30 m od majáku. Vlevo od hotelu začíná pláž s vyhledávanými písečnými dunami vpravo bary, restaurace, obchody, promenada. Jedná se o nejvyhledávanější oblast ostrova GRAN CANARIA.

* letecká přeprava - charter : Praha - Gran Canaria a zpět, včetně  golfových bagů, transfery hotel -  letiště

GOLF:

* 1x green fee Salobre South

* 1x green fee Salobre North

* 1x green fee Meloneras

* 1x green fee Maspalomas

* 1x green fee Anfi Tauro

Cena nezahrnuje:

* pojištění léčebných nákladů, pojištění bagu a storna zájezdu

HOTEL: 

Hotel, který osobně dobře známe. Všem můžeme doporučit. Výborná poloha a kvalita, která odpovídá 5*,avšak cenou 4*, hotel prošel před několika lety kompletní rekonstrukcí a modernizací. Pokoje příjemné a moderně-vkusně zařízené. Výborná kuchyně, zde se opravdu polopenze vyplatí! Jako jediný hotel v této oblasti je přímo u moře, restaurace je prosklená s výhledem na moře. Golfová hřiště jsou všechna v blízkosti, nejdále položené je Anfi Tauro,  cca 40 min. jízdy podél pobřeží s nádhernými výhledy. Golfová hřiště jsou skvostná, každý si tam najde to, co očekává od  zahraničního golfu. Výhledy na moře, hra přes rokle, hra v horách, květiny, kaktusy, rovné hřiště, horská hřiště. Za rozumné peníze se ve všech golf clubech dobře najíte, Salobre a Maspalomas mají skvěle zásobené pro shopy.

Únor patří mezi teplé měsíce, tudíž je zde ta největší sezona. Hotely jsou plně obsazeny a proto, pokud budete mít zájem, neváhejte a rezervujte si pokoj co nejdříve. Hotely v tomto období bohužel nejsou ochotny, držet dlouhodobé rezervace pro CK a pokoje uvolňují na vyžádání.

Poloha: Oblíbený hotel z mezinárodního řetězce IFA, který prošel v roce 2005 celkovou rekonstrukcí, leží na jihu ostrova ve středisku Maspalomas hned vedle známého majáku El Faro. Podél hotelu vede nákupní promenáda s mnoha kavárnami, restauracemi, bary a obchody

Vybavení: Hotel s celkem 188 pokoji (5 pater, výtahy) disponuje vstupní halou s recepcí, internetovým koutkem (za poplatek), restaurací s nekuřáckou zónou, cocktail barem, piano barem, restaurací ŕ la carte, společenskou místností s TV/sat., butiky, kadeřnickým salonem, konferenčními místnostmi a kavárnou s překrásným výhledem na oceán. V udržované zahradě sladkovodní bazén (možnost klimatizace/vyhřívání), vířivka, bar u bazénu a terasa na slunění s lehátky a slunečníky zdarma. Na střeše hotelu nudistická zóna. Hotel disponuje několika pokoji plně přizpůsobenými pro handicapované klienty (na vyžádání).

Pláž: Několik kilometrů dlouhá a zároveň nejkrásnější pláž ostrova v přírodní rezervaci písečných dun Maspalomas je vzdálena 100 m od hotelu. Světlý písek, pozvolný vstup do moře. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Ubytování: Pokoje mají koupelnu/WC (vysoušeč vlasů), individuální klimatizaci, TV/sat., telefon, minibar, trezor k pronajmutí a balkon nebo terasu. Pokoje s postranním výhledem na moře (DRSS) za příplatek.

Maximální obsazenost: 3 dospělí, 2 dospělí + 1 dítě. Jednolůžkový pokoj - příplatek 11.410 Kč/ týden.

Stravování: Snídaně formou bufetu. U večeře předkrm a dezert formou bufetu, 5x týdně hlavní chod formou výběru z menu, 1x týdně slavnostní galavečeře a 1x týdně tema tická večeře formou bufetu. U večeře je vyžadováno společenské oblečení

Sportovní nabídka: Zdarma stolní tenis. Za poplatek biliár, masáže. Snížené ceny green fee na hřišti Golf Maspalomas (rezervace tee time a platba na hotelové recepci). Možnost vodních sportů a pronájmu tenisových kurtů v blízkosti hotelu - vše za poplatek.

GOLF:

Anfi Tauro Golf Course

 http://www.anfitauro.es/

Maspalomas Golf Course

http://www.maspalomasgolf.net

Meloneras Golf Course

http://www.lopesanhotels.com/

Salobre South Golf Course

 http://www.salobregolfresort.com

Salobre North Golf Course