J. Lindeberg Open Tour|Konopiště Open Cup|Zahraniční golf|Indoor

sezona 2012 

Vážení golfisté,

pořadatel tour agentura ChloeProduction Vás srdečně zve k účasti na sérii otevřených turnajů. Po 2 úspěšných ročnících i letos pro Vás připravujeme 12 turnajů. Fee turnaje se konají vždy o víkendu a to v neděli. Na prázdiny opět připravujeme zahraniční vícedenní turnaj u našich sousedů v rakouském Kaprunu. Hráče čeká vždy zvýhodněné startovné, které zahrnuje green fee a občerstvení .

Aktuální ročník 2012 bude zveřejněn od 2.4.2012

Těšíme se opět na příjemné setkání na greenech českých, jednoho moravského a dvou rakouských hřišť.

Váš tým

Chloeproduction


 

J.LINDEBERG OPEN GOLF TOUR 2011

Vážení golfisté,

pořadatel tour agentura ChloeProduction Vás srdečně zve k účasti na sérii otevřených turnajů. Po loňské úspěšné premiéře je letos pro Vás připraveno 14 turnajů, v jejichž čele stojí generální partner firma J.LINDEBERG. Fee turnaje se konají vždy o víkendu a to v neděli. V rámci tour jsou připraveny i dva dvoudenní turnaje na hřištích, která leží vedle sebe - na Moravě v sobotu odehrajeme Ostravici a v neděli Čeladnou Old Course. To samé jsem přichystali i na západě Čech a to v sobotu s turnajem v Mariánských Lázních a v neděli v Kynžvartu, vzdáleném 10 minut od hřiště v ML. Do tour jsou zařazena přední česká a moravská hřiště. Na prázdiny opět připravujeme zahraniční vícedenní turnaj u našich sousedů v Rakouském Kaprunu.  Hráče čeká vždy zvýhodněné startovné, které zahrnuje green fee a občerstvení . 

Přijďte si zahrát na naše turnaje pod značkou GOLF DAY.

Nejlepší z každého turnaje získají věcné ceny.

Naší snahou je odlišit se a připravit sportovní turnaje s příjemnou atmosférou, s důrazem na fair play a kvalitu hry, do níž může zasáhnout každý, kdo má rád golf a kdo si jde především zahrát a ne se jen na hřiště ukázat. Vítáme všechny hráče, kterým golf utkvěl v srdci.

Přejeme Vám hezkou hru, spoustu sportovních zážitků a přátelských setkání.

Váš tým

Chloeproduction