J. Lindeberg Open Tour|Konopiště Open Cup|Zahraniční golf|Indoor
O turnaji| Pozvánka| Startovní listina| Výsledková listina
1.5. MLADÁ BOLESLAV

Mladá Boleslav

V neděli 1. května proběhl první zahajovací turnaj letošního druhého ročníku tour, letos pod taktovkou generálního partnera luxusního golfového oblečení J.LINDEBERG. Sešla se 90 hráčů, kteří hráli za krásného slunečného počasí avšak trochu s větrem a bylo to znát na výsledcích...vítr opravdu dělal své, ale i tak padlo několik skvělých výsledků a všichni si chválili hezký den. Nejlepším hráčem - vítězem BRUTTO , který si odnesl voucher na zboží v novém obchodě firmy J.LINDEBERG se stal OLEG BLAŠKO.

     


Zveme Vás na sportovní turnaj s kávou NESPRESSO, vodou VITTEL, čokoládou CHOC - O - LAIT, BAILEYS, atd to vše můžete konzumovat do sytosti na našem turnaji.

      


Dovolte Vás co nejsrdečněji pozvat na první - zahajovací turnaj ze série 14ti turnajů, které proběhnou na mistrovských hřištích v ČR a jako bonus chystáme opět dvoudenní zahraniční klání o kterém Vás budeme v brzké době informovat.

STARTOVNÍ LISTINA:

bude zveřejněna v sobotu 30.4.2011 od 15.00 hod na serveru CGF a na stránkách www.opengolftour.cz

Platba v den turnaje při akreditaci, prosíme pouze hotově!

   

 

Hřiště MLADÁ BOLESLAV je krásné, rovinaté hřiště o kterém se traduje, že se tam dají zahrát opravdu krásné výsledky! Téměř na každou jamku se dá hrát z vedlejší fairway, takže ten kdo nemá úplně rovné rány má šanci i tak zahrát výborný výsledek. Domníváme se, že pro zahájení tour jsme nachystyli naprosto ideální hřiště se skvělým zázemím, včetně masáží, kosmetiky, atd...

Na co se můžeme těšit?

VLOŽENÉ SOUTĚŽE:

Jamka č. 12 - NEAREST TO PIN

Jamka č. 16 - LONGEST DRIVE ŽENY

Jamka č. 16 - LONGEST DRIVE MUŽI

BEST BRUTTO - OCENĚNÍ NEJLEPŠÍHO HRÁČE DNE ( nejvíce brutto bodů )

HŘIŠTĚ

Prožijte s námi nadstandardně dlouhou letní sezónu na mistrovském 18jamkovém hřišti Sand Martin´s Holes i na plně osvětlené 9jamkové akademii. Zdokonalte svoji hru na velkoryse koncipovaných cvičných plochách (víceúrovňový putting green, chipping green, bunkery, krytá odpaliště s rohožemi i venkovní travnatá driving range). Po celou zimní sezónu Vás rádi přivítáme v našem indooru na 3 moderních full swing simulátorech s jedinečnou nabídkou 61 světových hřišť.

Přáli bychom si, abyste v našem golfovém areálu strávili příjemné chvíle! Nabízíme Vám profesionální služby

MAPY A UBYTOVÁNÍ

Stručný popis příjezdové cesty:

imgSjezd z rychlostní silnice R10 na silnici č.38 (směr Česká Lípa), odbočit na Mladou Boleslav - silnice č. 259, poté odbočka Michalovice (vpravo přes most), po projetí Michalovic po pravé straně vjezd do areálu.

GPS: 50°26´3.87´´N, 14°53´16.06´´E

Možnosti ubytování:

Penzion MICHALOVICE, Michalovice 7, 293 01 Mladá Boleslav, tel. 326 700 700

Hotel STEFANIE, Na Štěpánce 1184, 293 01 Mladá Boleslav, tel. 326 700 700, www.hotelstefanie.cz