J. Lindeberg Open Tour|Konopiště Open Cup|Zahraniční golf|Indoor
O turnaji| Pozvánka| Startovní listina| Výsledková listina
16.10. MLADÁ BOLESLAV

Mladá Boleslav 16.10. - čtrnáctý závěrečný turnaj

V neděli 16. října proběhl závěrečný turnaj letošního druhého ročníku tour. A jaký byl? Nádherný den, plný slunce. Ráno sice námraza ale je polovina října, takže to nikoho nepřekvapilo. Vzhledem k ranním mrazíkům a rychlému stmívání jsme upravili start pro 90 hráčů na současný start z jamek 1 a 10. Nejlepší brutto výsledek zahrál MAREK RŮŽIČKA se 77 ranami. V kategorii 0 - 18 zvítězil PETR DĚDEK jun s 38 stb, v kategorii 18,1 - 36 se 46 stb byl bezkonkurenčně první PETR VAŇOUČEK  a v kategorii 37 - 54 zvítězil s 39 stb JIŘÍ NEDĚLA. PETR DĚDEK junior měl svůj den, nejen, že vyhrál kategorii ale ještě porazil všechny muže v LONGEST DRIVE za který získal kosmetiku CLINIQUE ale i na jamce č. 12 byl nejblíže jamce a odvezl si kávovar NESPRESSO. Dámskou kosmetiku CLINIQUE si odvezla za nejdelší ženský odpal EVA BERNARD.

VŠICHNI VÍTĚZOVÉ ZÍSKALI NA VŠECH TURNAJÍCH VOUCHERY NA LIBOVOLNÝ ODBĚR ZBOŽÍ J.LINDEBERG, VOUCHER V HODNOTĚ 1000 Kč DO CENTRA ESTETICKÉ DERMATOLOGIE LASERMED, OPALOVACÍ KOSMETIKU DYLONG, KAPESNÍKY KLEENEX A DALŠÍ DÁRKY.

DĚKUJEME VŠEM GOLFISTŮM ZA JEJICH HOJNOU ÚČAST NA NAŠICH TURNAJÍCH A TĚŠÍME SE NA OPĚT NA SETKÁNÍ V SEZONĚ PŘÍŠTÍ 2012. NEZAPOMENEME NA VÁS ANI V ZIMĚ, KAŽDÝ MĚSÍC MÁTE MOŽNOST ZŮČASTNIT SE TÝDENÍHO GOLFOVÉHO POBYTU V ZAHRANIČÍ A KAŽDÝ TÝDEN PRO VÁS PO CELOU ZIMU BUDEME CHYSTAT POKRAČOVÁNÍ TOUR V INDOOR STEP.  


 STARTOVNÍ LISTINA:

bude zveřejněna v sobotu 15.10.2011 od 12.00 hod na serveru CGF a na stránkách www.opengolftour.cz

Platba v den turnaje při akreditaci, prosíme pouze hotově!

   

 

Hřiště MLADÁ BOLESLAV je krásné, rovinaté hřiště o kterém se traduje, že se tam dají zahrát opravdu krásné výsledky! Téměř na každou jamku se dá hrát z vedlejší fairway, takže ten kdo nemá úplně rovné rány má šanci i tak zahrát výborný výsledek. Domníváme se, že pro zahájení tour jsme nachystyli naprosto ideální hřiště se skvělým zázemím, včetně masáží, kosmetiky, atd...

Na co se můžeme těšit?

VLOŽENÉ SOUTĚŽE:

Jamka č. 12 - NEAREST TO PIN

Jamka č. 16 - LONGEST DRIVE ŽENY

Jamka č. 16 - LONGEST DRIVE MUŽI

BEST BRUTTO - OCENĚNÍ NEJLEPŠÍHO HRÁČE DNE ( nejvíce brutto bodů )

Sand Martin's Holes

Výtvor z dílny společnosti Golfer je koncipován tak, aby měl vysokou sportovní hodnotu z mistrovských odpališť. Hra ze zbývajících odpališť svojí obtížností odpovídá výkonnosti ostatních kategorií. Výzvou je jistě nejdelší par 5 v České republice - jamka č.15, která z mistrovských odpališť dosahuje 652m.

HŘIŠTĚ

Prožijte s námi nadstandardně dlouhou letní sezónu na mistrovském 18jamkovém hřišti Sand Martin´s Holes i na plně osvětlené 9jamkové akademii. Zdokonalte svoji hru na velkoryse koncipovaných cvičných plochách (víceúrovňový putting green, chipping green, bunkery, krytá odpaliště s rohožemi i venkovní travnatá driving range). Po celou zimní sezónu Vás rádi přivítáme v našem indooru na 3 moderních full swing simulátorech s jedinečnou nabídkou 61 světových hřišť.

Přáli bychom si, abyste v našem golfovém areálu strávili příjemné chvíle! Nabízíme Vám profesionální služby

MAPY A UBYTOVÁNÍ

Stručný popis příjezdové cesty:

imgSjezd z rychlostní silnice R10 na silnici č.38 (směr Česká Lípa), odbočit na Mladou Boleslav - silnice č. 259, poté odbočka Michalovice (vpravo přes most), po projetí Michalovic po pravé straně vjezd do areálu.

GPS: 50°26´3.87´´N, 14°53´16.06´´E

Možnosti ubytování:

Penzion MICHALOVICE, Michalovice 7, 293 01 Mladá Boleslav, tel. 326 700 700

Hotel STEFANIE, Na Štěpánce 1184, 293 01 Mladá Boleslav, tel. 326 700 700, www.hotelstefanie.cz