J. Lindeberg Open Tour|Konopiště Open Cup|Zahraniční golf|Indoor
O turnaji| Pozvánka| Startovní listina| Výsledková listina
24.7. MLADÁ BOLESLAV

Mladá Boleslav 24.7. - osmý turnaj

V neděli 24.července proběhl osmý turnaj letošního druhého ročníku tour. Necelá 80 hráčů se nenechala odradit předpovědí počasí a vyrazila. Počasí bylo to nejlepší co si na golf můžete přát, 22 stupnů, polojasno a bez větru, naprostá nádhera. Perfektní hřiště, jak už je v MB zvykem a též skvělé výsledky, které už také k tomuto hřišti patří. BRUTTO vyhrál PETR VORÁČEK, bohužel si ale cenu nepřevzal. V kategorii 0-18 hrál nejlepší score STANISLAV TICHÝ - 41 stb, 18,1 - 36 všechny porazil MAREK HÁŠA se 44 stb a v kategorii 37 - 54 hrál nejlépe VÁCLAV STRNAD 54 stb a s tímto score tuto kategorii opustil s novým HCP 32,5. Parfémy značky CLINIQUE si za longest drive odvezli BLANKA ČERNÁ  a MICHAL KALOUSEK, kávovar NESPRESSO získal s 3,49 m MAREK SEJKORA.

   

Další dvoudenní turnaj na Vás čeká v sobotu 6.8. v MARIÁNSKÝCH LÁZNÍCH a nedělní 7.8. je změněn z KYNŽVARTU ( HŘIŠTĚ KYNŽVART, NÁM ZRUŠILO 30 DNŮ PŘED TURNAJEM NAŠI POTVRZENOU REZERVACI TURNAJE Z DŮVODŮ UVOLNĚNÍ HŘIŠTĚ PRO MID AM), proto jsem byly nuceni najít adekvátní náhradu, kterou věříme, že naleznete v též nedalekém hřišti SOKOLOV. Takže v neděli 7.8. Vás srdečně zveme do SOKOLOVA.


   

 

Hřiště MLADÁ BOLESLAV je krásné, rovinaté hřiště o kterém se traduje, že se tam dají zahrát opravdu krásné výsledky! Téměř na každou jamku se dá hrát z vedlejší fairway, takže ten kdo nemá úplně rovné rány má šanci i tak zahrát výborný výsledek. Domníváme se, že pro zahájení tour jsme nachystyli naprosto ideální hřiště se skvělým zázemím, včetně masáží, kosmetiky, atd...

Na co se můžeme těšit?

VLOŽENÉ SOUTĚŽE:

Jamka č. 12 - NEAREST TO PIN

Jamka č. 16 - LONGEST DRIVE ŽENY

Jamka č. 16 - LONGEST DRIVE MUŽI

BEST BRUTTO - OCENĚNÍ NEJLEPŠÍHO HRÁČE DNE ( nejvíce brutto bodů )

ABSOLUTNÍ VÍTĚZ TOUR - stablefordové body z každého turnaje se započítávají jednotlivým hráčům do celkového hodnocení o nejlepšího hráče tour. Do konečného pořadí se započítává 8 nejlepších stableford výsledků.  Průběžné výsledky naleznete na stránkách tour  

Sand Martin's Holes

Výtvor z dílny společnosti Golfer je koncipován tak, aby měl vysokou sportovní hodnotu z mistrovských odpališť. Hra ze zbývajících odpališť svojí obtížností odpovídá výkonnosti ostatních kategorií. Výzvou je jistě nejdelší par 5 v České republice - jamka č.15, která z mistrovských odpališť dosahuje 652m.

HŘIŠTĚ

Prožijte s námi nadstandardně dlouhou letní sezónu na mistrovském 18jamkovém hřišti Sand Martin´s Holes i na plně osvětlené 9jamkové akademii. Zdokonalte svoji hru na velkoryse koncipovaných cvičných plochách (víceúrovňový putting green, chipping green, bunkery, krytá odpaliště s rohožemi i venkovní travnatá driving range). Po celou zimní sezónu Vás rádi přivítáme v našem indooru na 3 moderních full swing simulátorech s jedinečnou nabídkou 61 světových hřišť.

Přáli bychom si, abyste v našem golfovém areálu strávili příjemné chvíle! Nabízíme Vám profesionální služby

MAPY A UBYTOVÁNÍ

Stručný popis příjezdové cesty:

imgSjezd z rychlostní silnice R10 na silnici č.38 (směr Česká Lípa), odbočit na Mladou Boleslav - silnice č. 259, poté odbočka Michalovice (vpravo přes most), po projetí Michalovic po pravé straně vjezd do areálu.

GPS: 50°26´3.87´´N, 14°53´16.06´´E

Možnosti ubytování:

Penzion MICHALOVICE, Michalovice 7, 293 01 Mladá Boleslav, tel. 326 700 700

Hotel STEFANIE, Na Štěpánce 1184, 293 01 Mladá Boleslav, tel. 326 700 700, www.hotelstefanie.cz