J. Lindeberg Open Tour|Konopiště Open Cup|Zahraniční golf|Indoor
O turnaji| Pozvánka| Startovní listina| Výsledková listina
17.7. KUNĚTICKÁ HORA

KUNĚTICKÁ HORA - 17.7. - sedmý turnaj

Sedmý turnaj se uskutečnil na Kunětické Hoře při teplotě 30 stupňů. Bylo opravdu horko, ale naštěstí začalo foukat, což bylo příjemné / počasí, ale ve hře se vítr projevoval spíše negativně. I přesto padlo několik skvělých výsledků. Brutto vítězem se stal MARTIN MATĚJKA  a odvezl si voucher na zboží od firmy J.LINDEBERG v hodnotě 1500 Kč. V kategorii 0-18 byl vítězem MARTIN ZURIAN se 42 stb a 81 ranami, kategorie 18,1 - 36 měla vítěze JARDU NOSÁLA a v kategorii 37 - 54 zvítězil MARTIN MÜLLER, který od příštího turnaje patří do nižší kategorie. NEAREST na jamce č.8 - kávovar NESPRESSO vyhrála VERONIKA STAŇKOVÁ s 3,88 m, Longest drive vyhrála SIMONA VLASTNÍKOVÁ, která si vybrala zhajskou masáž a v mužích byl nejdelším MARTIN ZURIAN a ten si odvezl pánský parfém CLINIQUE. Děkujeme všem za jejich účast na turnaji a již nyní Vás zveme na další turnaj, hned další neděli do Mladé Boleslavi.

   


 

Sedmý turnaj se uskuteční v resortu Kunětická Hora nedaleko Pardubic. Nádherné hřiště rozkládající se po snad jedinným kopečkem v okolí na kterém stojí kaple Kunětická Hora. Hřiště je v perfektní kondici, nádherně upravené a jak je o něm známo i s nádhernou spoustou bankrů, vyplácí se hrát rovně a bezpečně bez návštěvy právě zmiňovaných bankříků. Cesta z Prahy je pohodlně po hradecké dálnici téměř až na hřiště.

Těšíme se v neděli na viděnou na Kunětické Hoře.

Přihlásit se můžete přímo na serveru CGF, kde ji turnaj zadán, startujeme od 9.00 hod, postupným startem z jamky č.1. Požadavky na flighty si pište do pátku 15.7. na mail golf@chloeproduction.cz    

   

Na co se můžeme těšit?

Hlavní cenou pro všechny vítěze je voucher na odběr zboží dle vlastního výběru J-LINDEBERG.

 

Jamka 8 - NEAREST TO PIN - kávovar NESPRESSO

Jamka 7  - LONGEST DRIVE ŽENY - kosmetika CLINIQUE 

Jamka 7 - LONGEST DRIVE MUŽI - pánský parfém CLINIQUE

BEST BRUTTO - OCENĚNÍ NEJLEPŠÍHO HRÁČE DNE ( nejvíce brutto bodů )

ABSOLUTNÍ VÍTĚZ TOUR - stablefordové body z každého turnaje se započítávají jednotlivým hráčům do celkového hodnocení o nejlepšího hráče tour. Do konečného pořadí se započítává 8 nejlepších stableford výsledků.  Průběžné výsledky naleznete na stránkách tour

Přihlásit se můžete pohodlně na serveru ČGF : 

MAPA HŘIŠTĚ:

Mapa golfového hřiště Kunětická Hora

KONTAKT:

Od Prahy po dálnici D11, před Hradcem Králové odbočit na Pardubice, Opatovice nad Labem. Poté na kruhovém objezdu odbočit směr Hrobice, silnice číslo 324. Průjezd obcí Hrobice do obce Hradiště na Písku, kde hned na začátku odbočit vlevo směr Kunětická hora. Po hlavní silnici průjezd přes obec Němčice až do obce Dříteč. Skrze Dříteč projet po hlavní silnici a na konci obce odbočit vpravo na Golf resort Kunětická Hora.

Recepce - rezervace tee time, ubytování a výuky s trenérem
Tel: +420 464 622 211, +420 464 622 212, Mobil: +420 602 519 039
Vedoucí recepce: Magdalena Rážková, E-mail: recepce@gckh.cz