J. Lindeberg Open Tour|Konopiště Open Cup|Zahraniční golf|Indoor
O turnaji| Pozvánka| Startovní listina| Výsledková listina
4.9. KASKÁDA

KASKÁDA - 4.9. - jedenáctý turnaj

Jedenáctý turnaj se uskutečnil v resortu Kaskáda nedaleko Brna. Kombinace dvou devítek - železné a dřevěné nabídla možnost všem hráčům pokořit místní links, bohužel toho dne za nepříjemného dost silného větru. Krásné letní počasí téměř 30 stupnů přilákalo na Kaskádu 70 hráčů. Nejlepší score a zároveň vítězem BRUTTO se stal MIROSLAV RÁJA se 78 ranami. Kategorii 0-18 vyhrál SVATOPLUK BOHATA se 39 stb, kategorii 18,1 - 36 pokořila RENÁTA BRAVENCOVÁ s 44 stb a v kategorii 37 - 54 zazářil PATRIK SÝKORA s 59 stb a zlepšil si svůj HCP z 54 na 33,5. Longest drive se na jamce, kde byl silný protivítr podařil DAVIDU HLADKÉMU a VERONICE KACHLÍKOVÉ oba si odvezli cenu od kosmetické firmy CLINIQUE. Nearest to pin padl v prvním flightu a kávovar NESPRESSO si s 208 cm odvezl MIROSLAV RÁJA. Všichni, kteří se umístili na prvních 3 pozocích v kategorii a byly přítomni vyhlášení si odvezli domů ceny, kde tou hlavní byl voucher na nákup v obchodě J.LINDEBERG, dle vlastního výběru.

   

Děkujeme všem za účast a těšíme se na viděnou opět příští rok.

KASKÁDA

GOLFOVÝ AREÁL KASKÁDA se nachází 9 km za Brnem. V kouzelném údolí mezi Kuřimí a Jinačovicemi se rozkládá 27 jamkové hřiště se 6 jamkovou akademií, 300 m dlouhý driving range, hotel Kaskáda, restaurace a veškeré zázemí potřebné pro návštěvníky areálu.

Hřiště, které bylo budováno s cílem poskytnout nejvyšší kvalitu sportovišť i dalších nabízených služeb, umožní hráčům kombinovat osmnáctku ze tří samostatných devítek (celková délka 9655 m). Hřiště bylo zbudováno dle projektu renomované anglické firmy GAUNT & MARNOCH. Ctí zásadu přehlednosti na každé jamce, viditelnosti všech překážek a vylučuje neoblíbenou hru „naslepo".

Charakteristickým prvkem je dokonalé skloubení hracích ploch s okolní přírodou a velké množství uměle vybudovaných jezer (13 jezer s více než 2 ha vodní plochy).

Posezení na terase před restaurací poskytuje výhled na většinu jamek celého areálu a zejména blízký green obtížné 9. jamky dřevěné devítky, obklopený ze dvou stran vodou, poskytuje „potěšení" ze sledování finišujících spoluhráčů.

Na co se můžeme těšit?

VLOŽENÉ SOUTĚŽE:

Jamka č. 7 dřevěná- NEAREST TO PIN

Jamka č. 8 železná - LONGEST DRIVE ŽENY 

Jamka č. 8 železná - LONGEST DRIVE MUŽI 

BEST BRUTTO - OCENĚNÍ NEJLEPŠÍHO HRÁČE DNE ( nejvíce brutto bodů )

Přihlásit se můžete pohodlně na serveru ČGF : 

KONTAKT:

Golfový areál KASKÁDA
Na Golfu 1772
664 34 Kuřim

tel.:
recepce 541 511 711
shop 541 511 713
restaurace 541 511 719

  • GPS: 49°16'45"N • 16°31'35"E
  • Do golfového areálu KASKÁDA Vás spolehlivě dovede dopravní značení hnědými směrovkami, na které narazíte všude na hlavním okruhu v Brně i na všech příjezdových silnicích v okolí Brna.