J. Lindeberg Open Tour|Konopiště Open Cup|Zahraniční golf|Indoor
O turnaji| Pozvánka| Startovní listina| Výsledková listina
5.6. DÝŠINA

Dýšina - 5.6.2011 - čtvrtý turnaj

VEDRO VEDRO a zase VEDRO, tak to byl 4 turnaj v pořadí. Šedesátka hráčů se i přes vysoké teploty vydala na nelehké Dýšinské hřiště. Vychlazená VITTEL voda byla připravena na celý den, všichni hráči též hned ráno u akreditace dostali opalovací přípravky od DYLONG do bagu a lahev CIDER drinku ( 4 druhy), které je dobré podávat chlazený, takže ten se hodil az na doma. Nejlepším BRUTTO hráčem se stal MILAN GUTTER se 77 ranami. V kategorii 0 - 18 zvítězil Bořivoj Brouček se 43 stb, v kategorii 18,1 - 36 s 39 stb Miroslav Hrubý a v kategorii 37-54 Sniegon Davids  47 stb. Longest drive ženy: Lucie Heroldová, muži: Rudolf Jastraban, kávovar NESPRESSO na jamce č.11 vyhrála Kateřina Würflová. Vítězové ve všech kategoriích získali voucher na výběr zboží v novém obchodě J.LINDEBERG na P1, voucher do dermokosmetické kliniky LASERMED, kapesníky od firmy KLENEX, drinky CIDER a další drobnosti.

   

Těšíme se na Vás již na 5.turnaji v neděli na Konopišti, hřišti Radeckém....


Dovolte Vás pozvat již na čtvrtý turnaj letošní otevřené série turnajů na hřiště DÝŠINA u Plzně. Krásné, dobře dostupné hřiště se skvělým zázemím, občerstvovacím domečkem na jamce č.8 a 15, kde se podává vyhlášená škvarková pomazánka - letos opět ZDARMA. V rámci tour na Vás budou čekat opět ceny pro všechny vítěze od firmy s luxusním oblečením J.LINDEBERG, která v uplynulých dnech otevřela svůj nový boutique na Praze 1 v ulici Dušní 2. Všichni vítězové získávají pohár + voucher na odběr zboží lde vlastního výběru J.LINDEBERG, voucher v hodnotě 1000 Kč do kliniki LASERMED, sadu opalovacích přípravků od švýcarské firmy DYLONG v hodnotě 1000 Kč a další ceny, sadu čokolád CHOC - O - LAIT. Cena NEAREST TO PIN - kávovar NESPRESSO, LONGEST DRIVE - olejová thajská masáž.

V průběhu dne je pro Vás připravena voda VITTEL, káva NESPRESSO, čokoláda CHOC - O - LAIT, ochutnávka STASSEN - CIDER se soutěží.

Těšíme se na Vás na Dýšinských greenech....

Přihlásit se můžete pohodlně již nyní na serveru ČGF:

DÝŠINA u Plzně www.golfparkpl.cz , cesta po dálnici D5 z kraje Prahy ( ze Zličína) trvá přímo na hřiště cca 40 minut. Hřiště se nachází cca 5 min. od sjezdu z dálnice. Mapku a popis trasy naleznete níže...

     

PRŮBĚH TURNAJE:

Turnaj je na úpravu HCP, start postupný, odpaliště MUŽI , ŽENY  dle HCP hřiště

VLOŽENÉ SOUTĚŽE:

Jamka č. 11 - NEAREST TO PIN

Jamka č. 17 - LONGEST DRIVE ŽENY

Jamka č. 17 - LONGEST DRIVE MUŽI 

BEST BRUTTO - OCENĚNÍ NEJLEPŠÍHO HRÁČE DNE ( nejvíce brutto bodů )

GC DÝŠINA - NEPOSKYTUJE SLEVY JUNIORŮM A NEPŘIJÍMÁ VOUCHERY NA HRU.

 Můžete se těšit na:

KONTAKT: Golf Park Plzeň Horomyslická 1, 330 02 Dýšina Telefon: +420 373 729 961   Mobil: +420 724 749 083

Internet: www.golfplzen.cz  

MAPA:

Golf Park Plzeň leží 4 km od dálnice D5 Praha - Plzeň. Po sjezdu z dálnice (exit 67 Ejpovice) pokračujte dále na Plzeň po silnici č. 26. Těsně před Plzní odbočte vpravo na Chrást. Pokračujte přes Kyšice do Dýšiny. V Dýšině odbočte vpravo na Novou Huť a na konci obce znovu vpravo na Horomyslice.