J. Lindeberg Open Tour|Konopiště Open Cup|Zahraniční golf|Indoor
O turnaji| Pozvánka| Startovní listina| Výsledková listina
7.8. SOKOLOV ( původně Kynžvart)

SOKOLOV 7.8. - desátý turnaj

V neděli 7. srpna proběhl desátý turnaj letošního druhého ročníku tour, po již avizované změně z Kynžvartu na SOKOLOV jsem odehráli desátý turnaj. Tento termín nebyl pro danou lokalitu zrovna nejšťastnější, ale tak zkrátka někdy bývá. V nedalekém LOKTI právě probýhalo MS v motocrossu a většina si nenechala ujít tuto příležitost. Bohužel ani počasí nebylo moc na naší straně a půlku hry propršelo intenzivním deštěm. Pro nízký počet hráčů jsem pro tento turnaj upravili kategorie v jednu společnou, ale ocenili jsem 6 prvních hráčů. První místo obsadil MARTIN OTÝPKA, který se též stal i vítězem BRUTTO. Druhé místo MARTIN KRYŠTOV  a třetí byl MICHAL PLESNÍK. LONGEST DRIVE patřil ANNĚ VLASÁKOVÉ a MIROSLAVU ŠESTÁKOVI, který též pokořil na j.č.5 i NEAREST TO PIN  a odvezl si domů kávovar NESPRESSO.

   

Ještě jednou patří velký dík, všem hráčům a hlavně sokolskému hřišti, které nám vyšlo všestranně vstříc.


Nedělní  turnaj 7.8. je změněn z KYNŽVARTU ( HŘIŠTĚ KYNŽVART, NÁM ZRUŠILO 30 DNŮ PŘED TURNAJEM NAŠI POTVRZENOU REZERVACI TURNAJE Z DŮVODŮ UVOLNĚNÍ HŘIŠTĚ PRO MID AM), proto jsme byli nuceni najít adekvátní náhradu, kterou věříme, že naleznete v též nedalekém hřišti SOKOLOV. Tímto si Vás dovolujeme pozvat  v neděli 7.8. do SOKOLOVA.

Golf Sokolov se nachází v těsné blízkosti měst Sokolov, Dolní Rychnov a Březová u Sokolova. Nedaleká rychlostní komunikace R6 spojující města Cheb a Karlovy Vary je příjezdovou komunikací ze tří hraničních přechodů s Německem od západu a z Prahy od východu. Hřiště se nachází v nadmořské výšce 430 m n.m. a rozkládá se na prostoru cca 100 ha. Výškový rozdíl nejvyššího a nejnižšího místa na hřišti činí 42 m. Klimatické prostředí je příznivé pro dosažení dlouhé golfové sezóny. Výstavbu golfového hřiště zrealizovala na svých pozemcích společnost Sokolovská uhelná a.s. projektem navazujícím na sanační a rekultivační úpravy pozemků po těžbě hnědého uhlí.

Z jednotvárné „měsíční" krajiny se podařilo vybudovat golfové hřiště, které se svými parametry, designem a kvalitou chce zařadit mezi golfové klenotymistrovských hřišť v České republice! Celková délka 18-ti jamkového hřiště s parem 72 je 6288 m. Projekt zpracovala úspěšná a známá německá firma STÄDLER GOLF COURSES, která již vyprojektovala více než 40 golfových hřišť.

DSC_0008_panoramak

 

445

 

102

      

Kontakty

Golf Sokolov, a.s.
adresa: Golf Sokolov, a.s.
Ke Golfu 445
356 04 Dolní Rychnov

Česká Republika
 
 
Recepce/ Pro shop:
telefon: +420 352 661 063
+420 724 602 475
 
e-mail: recepce@golf-sokolov.cz

 


 

Dovolte Vás co nejsrdečněji pozvat na turnaj ze série 14ti turnajů, které probíhají na mistrovských hřištích v ČR.

STARTOVNÍ LISTINA:

bude zveřejněna v sobotu 6.8.2011 od 17.00 hod na serveru CGF a na stránkách www.opengolftour.cz

Platba v den turnaje při akreditaci, prosíme pouze hotově!

 Na co se můžeme těšit?

VLOŽENÉ SOUTĚŽE:

Jamka č.   - NEAREST TO PIN

Jamka č.  - LONGEST DRIVE ŽENY

Jamka č.  - LONGEST DRIVE MUŽI

BEST BRUTTO - OCENĚNÍ NEJLEPŠÍHO HRÁČE DNE ( nejvíce brutto bodů )

ABSOLUTNÍ VÍTĚZ TOUR - stablefordové body z každého turnaje se započítávají jednotlivým hráčům do celkového hodnocení o nejlepšího hráče tour. Do konečného pořadí se započítává 7 nejlepších stableford výsledků.  Průběžné výsledky naleznete na stránkách tour