J. Lindeberg Open Tour|Konopiště Open Cup|Zahraniční golf|Indoor
O turnaji| Pozvánka| Startovní listina| Výsledková listina
21.5. OSTRAVICE

Pozvánka na turnaj

Pojeďte s námi na víkendový dvoudenní turnaj do Ostravice a Čeladné. V sobotu jsme pro Vás nachystali turnaj na překrásném hřišti v Ostravici a v neděli se přesuneme na dějiště mezinárodní soutěže do Čeladné, kde si odehrajeme OLD COURSE.

preview_IMGP7007.jpg  preview_IMGP7011.jpg

Hřiště je situováno mezi dvěma nejvyššími horami Beskyd, Lysou horou a Smrkem, na úpatí hory Žár v obci Ostravice. Jedná se o mistrovské golfové hřiště, par 72 typu parkland. Hned první jamky navodí dojem velmi otevřeného hřiště, ale nenechte se mýlit... Designér a konstruktér hřiště je Chris Johnson, který má na svém kontě řadu hřišť v Evropě a Africe. Snahou investora a celého mezinárodního týmu, který se na stavbě podílel, bylo postavit hřiště, které snese srovnání s moderními mistrovskými hříšti ve vyspělé golfové Evropě. Tomu odpovídá výběr lokality, tvarování hříště, kompletní závlaha hracích ploch, přísně testovaný a kontrolovaný stavební materiál, velké greeny, 3 ha vodních ploch, pět rozlehlých odpališť na každé jamce, speciální osiva atd.

Podařilo se vystavět velmi rozmanité hřiště v překrásně přírodě, které si užijí golfisté všech hendikepů. Hřiště osloví i začínající hráče, avšak především otestuje schopnosti ambiciózních golfistů. Prvních pět jamek je velmi otevřených a hned tři z nich se hrají kolem vody, která je často strategicky umístěna a otestuje i psychické kvality golfistů. V dalších jamkách se tvář hřiště poměrně dost mění, hřiště se více uzavírá a poukazuje na nádherná zákoutí listnatých lesů, která Vám nabudí romantickou náladu a dají požitek nejen ze hry, ale i z krás okolní krajiny. Doufáme, že na jamce 18 budete spokojeni nejen se svým skóre, ale také s panoramatickými pohledy na protější Lysou horu, masiv Smrku a údolí řeky Ostravice.

 MAPA HŘIŠTĚ:

Mapa hřiště   

 


PRŮBĚH TURNAJE:

Turnaj je na úpravu HCP, start postupný, odpaliště  MUŽI - žlutá, ŽENY - červená

VLOŽENÉ SOUTĚŽE:.

Jamka č. 13 -   NEAREST TO PIN

Jamka č.  16 - LONGEST DRIVE ŽENY

Jamka č. 16 - LONGEST DRIVE MUŽI

BEST BRUTTO - OCENĚNÍ NEJLEPŠÍHO HRÁČE DNE ( nejvíce brutto bodů )

 Platba v den turnaje při akreditaci, prosíme pouze hotově!

Přihlásit se můžete pohodlně na serveru ČGF

KONTAKT:

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE
Ostravice 75, 739 14 Ostravice Tel., fax: +420 558 431 549, +420 724 907 913
Skype: golf.club.ostravice
E-mail: info@golf-ostravice.cz


 

Pozvánka ke stažení