J. Lindeberg Open Tour|Konopiště Open Cup|Zahraniční golf|Indoor
O turnaji| Pozvánka| Startovní listina| Výsledková listina
26.-27.8. KAPRUN

Pozvánka na turnaj

DVOUDENNÍ BONUSOVÝ - ZAHRANIČNÍ TURNAJ - JIŽ 4.ROČNÍK

KAPRUN 2011

Pátek + Sobota 26.- 27.8. Kaprun

Vážení golfisté ,

již po čtvrté Vás srdečně zveme k účasti na dvou turnajích , které  jsme připravili jako bonus v rámci cele tour . Jedná se již o 4.ročník a rok od roku se stává tento turnj populárnějším. V loňském roce se již přihlásilo tolik zájemcům že jsme je museli stěhovat i do vedlejšího hotelu...z toho plyne..kdo dřív rezervuje místo ten bydlí tam co všichni. 

Dvoudenní turnaj se odehraje v rakouském KAPRUNU, na hřištích Kitzsteinhorn a Schmittenhöhe. Za oba dny se výsledky sčítají a budou slavnostně vyhlášeny v sobotu večer po turnaji .

Zajistili jsem pro Vás celý balíček ( ubytování + jídlo po celé 2 dny vč . večerních slavnostních grilovaček na terase + 2 turnaje , též včetně občerstvení ) , tak abyste se nemuseli opravdu o nic starat .

Ubytování včetně polopenze je zajištěno v Hotelu ST.FLORIAN Kaprun, vzdáleného cca 3 minuty jízdy autem . pokoje dvojlůžkové + 2 apartmány, obsluha česká.

Turnaje - po oba dny startujeme postupným startem od 10,00 hod.Do hry je též zajištěno občerstvení .

Počet golfistů je omezen  na 40 míst! 

Nehrající doprovod hradi pouze ubytování , děti do 5ti let zdarma , do 12ti 50% Sleva , od 15ti 30% Sleva .

Děti junioři, maji slevu na turnaj , závisí též na věku .

Pro nehrající : od Hotelu vede stezka , mezi loukami , kterou se pohodlně dostanete na hřiště . Stezka je určena pro pěší , kola , kolečkové brusle atd. . , hezká procházka cca 3 km.

Program: příjezd čtvrtek 25.8.večer - pátek 26.8. 1 kolo - sobota 27.8. 2 kolo - vyhlášení .

Pro účast je nutné se včas registrovat na gol@chloeproduction.cz, , bude Vám zarezervován pokoj, dle Vašeho požadavku ( počet nocí, golfista/ negolfista atd), též Vám budou předány pokyny pro platbu k uhrazení zálohy.

Přejeme Vám hezkou hru a  spoustu sportovních zážitků a přátelských setkání .

Váš Tým CHLOEPRODUCTION

 

Pozvánka ke stažení